MENU

Een kleine terugblik naar 2017

Wat gaat de tijd toch snel! 2017 is voorbij gevlogen en 2018 is al weer twee dagen oud.

Even achterom kijken
Hoewel ik zoveel mogelijk mijn blik op de toekomst wil richten, is het af en toe goed om achterom te kijken. Te reflecteren en waarderen wat er op je pad is gekomen.
Als ik terugkijk naar 2017, kan ik wel zeggen dat het een druk en bewogen jaar is geweest.
In het voorjaar heb ik -tijdens de zwangerschapsverlof van Jorinde- de werkzaamheden van Joor Design op me genomen. Hierdoor heb ik een aantal zeer leuke projecten mogen verrichten voor bedrijven als Orange Climate en Van Dorp. Maar vooral de opdrachten voor Protestantse Zorggroep Crabbehoff en hun nieuwe afdeling RevalidatieZorg Dordrecht zullen me lang bijblijven. Ik heb persoonlijk veel geleerd van de gevarieerde opdrachten, met meestal een zeer strakke deadlines.
Een andere project dat ik met erg veel plezier en genoegen heb mogen doen, is de ontwikkeling van de E-learing stijlgids voor Educational Center for Classical Homeopathy. Aan de hand van deze stijlgids heeft Invertido.nl daarnaast mogen assisteren bij het design van de website en wordt er op dit moment gewerkt aan de vernieuwing van het logo.
De ontwikkeling van de poster voor het kerstconcert van Groep ’78 zingt! was een van de creatieve hoogtepunten van het afgelopen jaar.
Als laatste wil ik graag Engineering PBB noemen. Hiervoor heb ik afgelopen jaar alle communicatieuitingen mogen ontwikkelen. Naast het logo en de overige onderdelen van de visuele identiteit heeft Invertido.nl de website ontworpen en gerealiseerd.

Laat ik mijn terugblik afsluiten door alle klanten te bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking van afgelopen jaar. Hopelijk kan ik u in het nieuwe jaar andermaal van dienst zijn!


Deel dit bericht: