MENU

Kiezen is moeilijk

Hoe kies ik de juiste opdrachten om te laten zien op mijn website (aan mogelijk nieuwe klanten)? Dat is altijd een lastige vraag. Je kunt mensen niet overspoelen met al het werk dat je hebt gemaakt. Daarom heb ik op mijn homepage een keuze gemaakt voor opdrachten die er visueel aantrekkelijk uitzien, van verschillende opdrachtgevers zijn en een goed beeld geven van de kracht van Invertido.nl.

Het komt er op neer dat het grootste gedeelte van het werk dat ik ooit heb gemaakt niet door deze schifting is gekomen. Maar dit betekend niet dat de opdrachten die ik niet heb getoond, minder zijn ofdat ik daar minder trots op ben. Ze lijken waarschijnlijk te veel op ander werk, zijn teveel van één opdrachtgever of naar mijn mening te oud om te tonen.

Omdat ik het toch niet kan laten sommige van deze opdrachten te tonen, ga ik dat de komende dagen, weken, maanden op mijn blog doen. Hier kunnen jullie dus terecht voor het bekijken van en lezen over projecten die ik zoal de afgelopen jaren heb mogen doen.


Deel dit bericht: