MENU

OnePager Televak Centers

Een nieuw, spannend en leuk project dat Invertido.nl mocht maken voor Televak Centers was hun OnePager. Nu vraag je je misschien af: wat is een OnePager? Een OnePager is, zoals het woord al zegt, één pagina (voor- en achterzijde bedrukt) met daarop informatie. Voor Televak Centers maakte Invertido.nl een OnePager met informatie over het bedrijf. De pagina vertelt meer over het bedrijf zelf, welke producten en diensten ze leveren en met welke providers ze samenwerken. Alles natuurlijk in de huisstijl van Televak Centers.
Read More ›

Uitnodigingen Televak Centers

Van 2011 tot en met 2014 mocht Invertido.nl de vormgeving rondom de Back2BusinessBBQ van Televak Centers verzorgen. De eerste twee jaar betrof dit een papieren uitnodiging, maar in 2013 mocht Invertido.nl zich uitleven op een speciale uitnodiging. Een Heinz ketchupfles werd hierbij omgetoverd tot een spectaculaire uitnodiging. In 2014 was het thema van de barbecue: Back2Business goes Ibiza. Naast het ontwerp van de uitnodiging wilde Televak Centers graag een sticker om op de envelop te plakken zodat de uitnodiging bij het versturen beter zou opvallen. Deze was helemaal in lijn met de uitnodiging en sfeer van de Back2BusinessBBQ. Een van de activiteiten op de barbecue zelf was de Mash Machine. De Mash Machine is een interactief muzieksysteem waarbij de gebruiker op een laagdrempelige manier liedjes kan maken. Door verschillende elementen op een interface te mixen, is het voor iedereen mogelijk muziek te maken en een unieke DJ beleving te ervaren. De uitstraling van het apparaat werd door Invertido.nl in stijl van Televak Centers en de Back2BusinessBBQ ontworpen.
Read More ›

Huisstijl Stichting PBB

Als startende stichting was Stichting Persoonlijk Beter Beleggen op zoek naar een huisstijl en logo. Het is belangrijk om herkenning en eenheid te creëeren voor mensen die aangesloten zijn bij de stichting, maar zeker ook voor mensen die zich willen gaan aansluiten bij de stichting. Voor de realisatie van beide kwam de stichting bij Invertido.nl terecht. Stichting Persoonlijk Beter Beleggen -in de persoon van dhr. Bakx- had een sterke voorkeur voor het kleurgebruik in het logo en de huisstijl. Voor de rest van het ontwerp kreeg Invertido.nl alle vrijheid. Het logo werd als eerste ontworpen, voordat de rest van de huisstijl vorm kreeg. Hierbij werden onder andere visitekaartjes, briefpapier en facturen vormgegeven. Na verschillende voorstellen, werd de schakel uitgangspunt voor het logo, omdat het verbinding weergeeft. Dit beeldmerk is ook terug te vinden in de rest van de huisstijl.
Read More ›

Logo PKS Advies

Als startend bedrijf in de telecom- en energiesector wilde PKS Advies een logo om mee naar buiten te kunnen treden. Het logo dient als herkenningspunt voor de klanten en als basis voor de verdere huisstijl. PKS Advies wilde graag een aantal -vooraf gedefinieerde- kleuren terug zien komen in het logo. Invertido.nl kreeg verder de vrije hand tijdens het creatieve proces. Na enkele voorstellen, kwam het logo met de ’tekstwolkjes’ als favoriet uit de bus. Het verschuiven en perfectioneren van het beeldmerk en de bedrijfsnaam leverde het uiteindelijke logo op.
Read More ›

Business special

Een business special is een telecommagazine dat twee keer per jaar wordt uitgebracht. Het magazine is specifiek gericht op de zakelijke gebruiker. Voor degenen die zo’n blad willen laten ontwikkelen voor hun bedrijf – voornamelijk zakelijke telecomaanbieders- bestaat de optie het magazine te personaliseren door het te voorzien van een eigen kaft en eventueel extra pagina’s, zoals een voorwoord of advertentiepagina. De afgelopen jaren ontwierp Invertido.nl diverse omslagen en pagina’s voor de business specials van verschillende bedrijven. Hierbij werd rekening gehouden met de huisstijl en de eisen van de opdrachtgever. Business Point Telecom; Kalkman Telecommunicatie B.V.; Losning ICT; Slim Telecom; Telecom Raadgevers en Verhoeven Telecom zijn enkele firma’s waarvoor Invertido.nl de voorgaande jaren al heeft mogen werken.  
Read More ›

Flyer Business Point Telecom

Het driejarig bestaan van het telecombedrijf Business Point Telecom moest gevierd worden. Dat deden ze met de “feestweken”. In deze weken had het bedrijf verschillende acties en kortingen voor haar klanten. Om dit kenbaar te maken wilde Business Point Telecom graag een flyer, om te versturen naar klanten en mogelijk geïnteresseerden. Hier kwam Invertido.nl om de hoek kijken. De flyer moest aan een aantal punten voldoen: hij moest in de huisstijl van Business Point Telecom worden opgemaakt, het moest duidelijk zijn dat het om de “feestweken” ging én er waren een aantal acties en kortingen die terug moesten komen op de flyer. Na het doen van enkele voorstellen werd het ontwerp gekozen dat hier zichtbaar is. Hieronder vind je afbeeldingen van zowel de voor- als de achterzijde van de flyer terug. Daarnaast ook een banner die op de website te zien was ten tijde van de feestweken.
Read More ›

Website NEELCommunicatie

Wanneer je niet geheel tevreden bent over je huidige website en je niet de technische kennis hebt dit zelf aan te passen, zal je op zoek moeten naar iemand die dit wel kan. Zo kwam NEELCommunicatie – in de persoon van Neeltje van Loon – bij Invertido.nl terecht. Tijdens het overleg, kon NEELCommunicatie goed aangeven wat ze wel en -misschien wel net zo belangrijk- wat ze niet wilde. Het was vooral belangrijk dat de website strak en clean werd, zonder te veel opsmuk en tierelantijntjes. Bij de realisatie heb ik hier rekening mee gehouden door het design zo minimalistisch mogelijk te houden en het kleurgebruik te beperken tot wit en zwart. Benieuwd geworden? Bekijk dan het resultaat.
Read More ›

Poster Televak Centers

Op 8 juni 2012 was het weer zo ver: het EK voetbal ging van start. Het Nederlands elftal was er ook weer bij en de oranjekoorts werd in de voorafgaande weken alleen maar groter. Om de koorts nog wat extra aan te wakkeren en als leuke attentie, wilde Televak Centers graag een speelschema naar haar klanten versturen. Het ontwerp hiervoor nam Invertido.nl voor haar rekening. Het moest een opvallende poster worden, waarop alle speeldata -met landen- vermeld waren. Daarnaast moest de poster natuurlijk in de sfeer en stijl van Televak Centers worden vormgegeven. Het uit-shirt van ‘onze jongens’ werd uiteindelijk het uitgangspunt voor het stoere ontwerp van deze poster op A2 formaat.
Read More ›

Huisstijl Groep ‘ 78 zingt!

Het was voor popkoor Groep ’78 zingt! tijd om een andere weg in te slaan. Ze wilde graag een nieuwe, frisse en vooral meer professionele uitstraling. Een uitstraling die beter aansloot bij de manier waarop het koor zich wil presenteren aan de buitenwereld. Voor de invulling hiervan kwam Invertido.nl ten tonele. Allereerst is het logo vervangen. Het nieuwe logo is een stuk strakker vormgegeven. Daarna was de rest van de huisstijl aan de beurt. Alle stukken die door het popkoor worden gebruikt, zijn in een nieuw jasje gestoken. Voor de externe communicatie zijn dit bijvoorbeeld het briefpapier en de visitekaartjes, voor de interne communicatie betreft dit onder andere de notuelen en de ledenlijst. Om er voor te zorgen dat de huisstijl door iedereen in het koor op de juiste wijze wordt gebruikt, is alles vastgelegd in een huisstijl-boek. In deze gids is onder andere tot in detail beschreven welke kleuren, lettertype en hoe de vormgeving van posters eruit moet zien.
Read More ›

Advertentie KPN

Meestal wordt een advertentiecampagne opgezet om een bepaald product aan te prijzen. Maar deze keer wilde Televak Centers graag een campagne in een bepaald thema; namelijk het mobiele werken. In de advertentiecampagne was het belangrijk dat de voordelen van het ’tablet werken’ naar voren kwamen, zowel visueel als tekstueel. Omdat de advertentie in samenwerking met KPN werd gemaakt, was het daarnaast belangrijk de huisstijl van KPN te handhaven. Invertido.nl ging aan de slag met het maken van enkele voorstellen en uiteindelijk werd door Televak Centers bovenstaande uiting gekozen. Deze uiting werd zowel als online uiting als advertentie in verschillende magazines gebruikt.
Read More ›