MENU

Engineering PBB

Engineering PBB is een bedrijf dat is in oktober 2017 is gestart met het ontwerpen, construeren en tekenen van machines, systemen en apparaten in HiCad en NX-Design, engineering in Mechanical, Quality en Factory. Daarnaast stelt het, indien nodig, arbeidskrachten met een elektromechanisch achtergrond ter beschikking. Op de website van Engineering PBB kunt u terecht voor meer informatie over het bedrijf.
Read More ›

Televak Centers

Televak Centers is distributeur van mobiele telefonie en breedband oplossingen voor zakelijke Telecom & ICT partners. Op basis van de drie pijlers Create, Connect, Control kunnen partners van Televak Centers gebruik maken van diverse diensten zoals een unieke abonnementen aansluitsysteem, volledige administratieve afhandeling, mobiele telefoons bestellen tegen scherpe prijzen, ondersteuning in sales trajecten, marketing activiteiten en verkooptrainingen. Invertido.nl is het verlengstuk van de afdeling markting op het grafische gebied. Ondersteuing bij de de doorvertaling van ATL (above the line) campagnes van service providers van Televak Centers en het ontwikkelen van marketing initiatieven -welke vanuit Televak Centers worden geïnitieerd zijn voor haar partners- zijn opdrachten die Invertido.nl voor Televak Centers voltooid. Voor meer informatie bekijk de website van Televak Centers.
Read More ›

Stichting Persoonlijk Beter Beleggen

Stichting Persoonlijk Beter Beleggen is een stichting met als doel de beharting van belangen en rechtsbescherming van verstrekkers van risicodragend kapitaal. Eenvoudig gezegd ondersteunt de stichting aandeelhouders. Deze ondersteuning bestaat onder andere uit het geven van advies en het uit naam van een aandeelhouder bezoeken van aandeelhoudersvergaderingen. Voor de Stichting Persoonlijk Beter Beleggen heeft Rian een universele site gemaakt. Onderscheidend is haar creativiteit bij de start van het project. Zij heeft met mij de vertaalslag van wat wil de klant en wat ziet de gebruiker in detail doorgenomen. In goed overleg wordt haar plan van aanpak besproken, toegelicht en vastgelegd. Er is veel ruimte voor andere voortschrijdende inzichten. Haar projectmatige aanpak en uitwerking hebben mij positief verrast. Voor mij zijn haar voorstellen en ideeën in het ontwerp, met de bijbehorende kleuren, uitstekend verwerkt. Op de website van Stichting Persoonlijk Beter Beleggen kunt u terecht voor meer informatie over de stichting.
Read More ›

Groep ’78 zingt!

Groep ’78 zingt!, een popkoor uit Eindhoven dat wekelijks repeteert in Buurthuis De Boemerang in Woensel, wordt gevormd door een groep enthousiaste mensen tussen de 18 en 45 jaar die samen graag muziek maken. Ze zingen en spelen liedjes uit een heel breed repertoire, zoals Bach, Queen, Metallica, Doe Maar en vele anderen. Dit doen zij met veel plezier al sinds 1978. Omdat we het tijd vonden voor een nieuw logo hebben we Invertido.nl gevraagd eens met ons mee te denken over hoe zo’n nieuw logo er zou kunnen uitzien. Rian heeft haar ideeën gevisualiseerd in een aantal voorstellen voor een nieuw logo. De leden van het koor hebben daaruit gezamenlijk het nieuwe logo gekozen. Hierna waren we zo enthousiast over de eerste stap dat we vervolgens Rian hebben gevraagd een visitekaartje, een boekje en opdruk voor onze nieuwe cd te ontwerpen. Al onze formats heeft Rian ook omgezet in de nieuwe stijl; agenda en notulen voor vergaderingen, briefpapier met bijbehorende envelop, ledenlijst, reglement, rooster voor de leden, enzovoorts. Daarnaast heeft Rian alle regels en richtlijnen omtrent het gebruik van de nieuwe huisstijl duidelijk verwoord in een Huisstijlboek. Rian heeft elke opdracht met veel enthousiasme en nauwkeurigheid opgepakt en met een bijzondere gedrevenheid. Wij, het bestuur en de leden van Groep […]
Read More ›

NEELCommunicatie

NEELcommunicatie is het communicatiebureau van Neeltje van Loon. NEELcommunucatie biedt ondersteuning door tijdelijke functies te vervullen, haar steentje bij te dragen in verandertrajecten én maakt organisaties communicatiever door hen krachtige adviezen te geven en concrete handvatten aan te reiken. Rian heeft mijn website ‘gerestyled’. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat en de samenwerking. Ze gaat in op je wensen, komt zelf met creatieve oplossingen en communiceert de gang van zaken goed. Kortom een aanrader! Meer te weten komen over NEELcommunicatie? Bekijk dan nu de website.
Read More ›

Drenths Bartje

Drenths Bartje is een hondenkennel uit het Drentse plaatsje Zwartemeer. De kennel wordt met veel enthousiasme gerund door de eigenaars; Klaas, Teerdske en hun zoon Bart. Samen zorgen ze met liefde voor zes Engelse Bassets. Wij waren op zoek naar iemand die voor onze hondenkennel Drenths Bartje een website kon maken, deze persoon hebben we gevonden in Rian van Invertido.nl. Met onze wensen en gedachtes over de website zijn we met haar om te tafel gaan zitten en heeft ze uiteindelijk een website gemaakt die helemaal naar onze wens is. Op dit moment zorgt Invertido.nl nog steeds voor het onderhoud van de website bijvoorbeeld door het plaatsen van nieuwe foto’s van puppies. Voor meer informatie bekijk de website van Drenths Bartje.
Read More ›