MENU

Groep ’78 zingt!

3745
0

Groep ’78 zingt!, een popkoor uit Eindhoven dat wekelijks repeteert in Buurthuis De Boemerang in Woensel, wordt gevormd door een groep enthousiaste mensen tussen de 18 en 45 jaar die samen graag muziek maken. Ze zingen en spelen liedjes uit een heel breed repertoire, zoals Bach, Queen, Metallica, Doe Maar en vele anderen. Dit doen zij met veel plezier al sinds 1978.

Omdat we het tijd vonden voor een nieuw logo hebben we Invertido.nl gevraagd eens met ons mee te denken over hoe zo’n nieuw logo er zou kunnen uitzien. Rian heeft haar ideeën gevisualiseerd in een aantal voorstellen voor een nieuw logo. De leden van het koor hebben daaruit gezamenlijk het nieuwe logo gekozen. Hierna waren we zo enthousiast over de eerste stap dat we vervolgens Rian hebben gevraagd een visitekaartje, een boekje en opdruk voor onze nieuwe cd te ontwerpen. Al onze formats heeft Rian ook omgezet in de nieuwe stijl; agenda en notulen voor vergaderingen, briefpapier met bijbehorende envelop, ledenlijst, reglement, rooster voor de leden, enzovoorts. Daarnaast heeft Rian alle regels en richtlijnen omtrent het gebruik van de nieuwe huisstijl duidelijk verwoord in een Huisstijlboek.

Rian heeft elke opdracht met veel enthousiasme en nauwkeurigheid opgepakt en met een bijzondere gedrevenheid. Wij, het bestuur en de leden van Groep ’78 zingt!, zijn dan ook uitermate blij met het eindresultaat dat ons al meerdere malen positieve reacties als “dat ziet er profesioneel uit” heeft opgeleverd. Hiermee laten we dan ook vol trots graag ons nieuwe logo en de nieuwe huisstijl zien!

Meer over Groep ’78 zingt! te weten komen? Kijk dan op de website van dit popkoor.