MENU

Uitnodigingen Televak Centers

13995
1

Van 2011 tot en met 2014 mocht Invertido.nl de vormgeving rondom de Back2BusinessBBQ van Televak Centers verzorgen. De eerste twee jaar betrof dit een papieren uitnodiging, maar in 2013 mocht Invertido.nl zich uitleven op een speciale uitnodiging. Een Heinz ketchupfles werd hierbij omgetoverd tot een spectaculaire uitnodiging.

In 2014 was het thema van de barbecue: Back2Business goes Ibiza. Naast het ontwerp van de uitnodiging wilde Televak Centers graag een sticker om op de envelop te plakken zodat de uitnodiging bij het versturen beter zou opvallen. Deze was helemaal in lijn met de uitnodiging en sfeer van de Back2BusinessBBQ.

Een van de activiteiten op de barbecue zelf was de Mash Machine. De Mash Machine is een interactief muzieksysteem waarbij de gebruiker op een laagdrempelige manier liedjes kan maken. Door verschillende elementen op een interface te mixen, is het voor iedereen mogelijk muziek te maken en een unieke DJ beleving te ervaren. De uitstraling van het apparaat werd door Invertido.nl in stijl van Televak Centers en de Back2BusinessBBQ ontworpen.